Kull født 17.7.19 Suzy og Louis

Daphni
Daphni
Gul
Gul
Marco hann
Marco hann

4 jenter og 3 gutter født onsdag 17.07.19.......... fantastisk........ 

Valpene er registrert hos Norsk kennelklubb, men nå få sin egen chip før de leveres til sine nye hjem. Jeg tenkte lenge på hva som skulle bli kennelnavnet til valpene, og det var vært noen runder med gode og mindre gode forslag. Så ble det altså tema musikk/band som ble Casemi's kjennetegn. Dette første kullet får sine navn  etter mitt første favorittband ABBA, og fortsatt er en av mine favoritter. Gullene blir hetende Casemi's I have a dream (denne jenta beholder vi) Casemi's Take a chance on me, Casemi's Mamma Mia, Casemi's Dancing Queen - dette var jentene, guttas navn blir Casemi's Waterloo, Casemi's Fernando og Casemi's Super Trouper. Fine navn ja??!! Neste kull får Beatles æren av å navne, og så blir det Creedence etter det. 

28.7 Valpene vokser godt og en uke gamle hadde alle med god margin fordoblet vekten sin. De har begynt å bevege seg endel men ikke så enkelt med små føtter og stoooor mage 😘 Det har vært skikkelig varmt noen dager nå, aircondition er godt å ha! Mor og barn har det svalt og godt på stua. Suzy er endel ute med de andre, men snar tilbake til valpekassa for å gi mat og stelle, hun er veldig flink med de små ❤️ Det er aldeles nydelig å ha valper hjemme!

Jeg har ordnet meg med en større kurv å ha valpene i mens jeg "skifter på senga" men det viste seg at den ble for liten veldig fort..... de vokser fælt! Å beina blir sterkere dag for dag!

3.8 I morrest fikk jeg skikkelig kontakt med valpene, alle har øyne nå å stabber omkring på korte bein med store mager! Det er nå framover man nok kan bli sittende med de i timesvis! Klørne er klipt to ganger allerede, bedre for mamman og valpene, de kaver mye under amminga. Suzy har masse melk og uendelig omsorg å livet smiler til de små. 2,5 uke nå, dagene flyr!

7.8 Flyttet valpene fra stua til hunderommet, mer plass å røre seg på. 

14.8 Annen mat for første gang, populært! 

21.8 5 uker idag, de er ute i timesvis hver dag, har en stor inngjerding med partytelt i tilfelle regn og en større en med et plommetre som gir fin skygge. De vokser utrolig fort, nærmer seg 3 kg slle utenom Mini som fremdeles  er litt mindre, men den sprekeste av alle!

28.8 6 uker i dag! For en fantastisk opplevelse dette har vært ❤️ En gjeng nydelige aktive friske valper som leker og har det gøy 🐶 De er ute hele dagen, har også en stor binge i fjøset til ekstra våte dager, noe som ikke har skjedd enda 👍 De spiser nå masse mat, 2 deler vom og hundemat og en del oppbløtt Apetitt valpefôr. Jeg anbefaler sterkt at alle fortsetter med 2 deler vom eller lignende og 1 del tørrfôr. De drikker også endel vann, og pupp enda såklart. Kloklipp hver mandag. Dagens helsekontroll: Tispene: Gul 3.9 kg, blåhvit 3.5 kg, Jamaica (Daphni)3.9 kg og Mini 3.1 kg.  Gutta: FK (Aylo)3.9 kg, hvit 4.1 kg, brun (Marco )4 kg. Jeg har gjort et tappert forsøk på portrettfoto av alle med varierende hell.

12.9 Tur til veterinær for vaksine chip og helsekontroll!

14-15.9 Denne helgen flyttet 4 valper til nye hjem, både trist og godt! 

17.9 Ei tispe fløy til Oslo med sin nye eier. Å den siste gutten blir værende hos oss noen uker før han flytter til sin nye familie. Vi beholder den minste tispa selv. 

Del denne siden