Litt om familien....

Hoveddriver Torgunn Haug, 4 barnsmor med mann og nå 7 airedales, 2 kaniner, en flokk Kasjmirgeiter, 3 Alpakkaer, en drøss høns og katten Nøste. Har hatt Airedale Terrier siden 2004, og andre hunderaser tidligere. Familien bor på et gårdsbruk på Skatval. Det første Casemi-kull født 17.07.2019, 7 valper.  Kull nr. 2 født 20.02.20, 5 valper. Kull nr. 3 født 16.11.21, 3 valper. Kull nr 4 født 25.09.2022, 8 valper. 

Co-pilot Kyrre Carson, min mann, vår alles gode hjelper, alt-mulig-mann. 

Døtrene Marte og Tone hjelper til med dyrene, og trår til på Casemi hundesalong ved behov. Marte og samboer Arnfinn er også matmor og matfar for Casemi's I have a Dream "Mira"

To gutter, Pål Espen og Kjetil, bor hhv. i Oslo og Trondheim, begge med stor hundeinteresse. Kjetil passer på kennelens senior Maja, tante til Suzy og grandtante til Mira og Penny. 

Røkkesaunet - gården vår

Sommeren 2018 flyttet familien inn på gården Røkkesaune på Skatval, 15 minutters kjøring unna Trondheim lufthavn Værnes, 40 km nord for Trondheim. Gården har alle fasiliteter som trengs for en familie som er interessert i både dyr og motor. Vi har 45 mål å boltre oss på, ca 30 er dyrka mark, resten er bygninger og flotte luftegårder for dyra på gården. Rundt gården vrimler det av flotte turstier og lite trafikkerte veier. I tillegg eier vi en liten skog ved ett vann et par mil unna gården - mange muligheter for aktiviteter.

Geitene er ofte nede i hundegården og hjelper til med plenklipp.

Geitene er ofte nede i hundegården og hjelper til med plenklipp.

Del denne siden