Litt om familien....

Kyrre og alle jentene -17

Hoveddriver Torgunn Haug, 4 barnsmor med mann og nå 6 airedales, 2 hester, 2 kaniner, 6 geiter og katten Nøste. Har hatt airedale terrier siden 2004, og andre hunderaser tidligere. Har ikke drevet med oppdrett tidligere. Har hatt hest i mange år. Familien bor nå på et gårdsbruk på Skatval og da kan drømmen om airedaleoppdrett realiseres, første Casemi-kull født 17.07.2019, 7 valper.  Kull nr. 2 født 20.02.20, 5 valper.

Co-pilot Kyrre Carson, min mann, vår alles gode hjelper, alt-mulig-mann. 

Marte, datter med stor heste og hundeinteresse, har drevet en liten hundesalong i flere år hjemme, er nå på tur ut av redet, men hjemme er vel alltid best. 

Tone, datter med iallefall stor hundeinteresse, god hjelper til lufting og aktivisering og skal begynne å jobbe så smått på Casemi hundesalong. 

To gutter, Pål Espen og Kjetil, bor hhv. i Oslo og Trondheim, begge med stor hundeinteresse. 

Røkkesaunet - gården vår

Sommeren 2018 flyttet familien inn på gården Røkkesaunet på Skatval, 15 minutters kjøring unna Trondheim lufthavn Værnes, 40 km nord for Trondheim. Gården har alle fasiliteter som trengs for en familie som er interessert i både dyr og motor. Vi har 45 mål å boltre oss på, ca 30 er dyrka mark, resten er bygninger og flotte luftegårder for dyra på gården. I tillegg eier vi en liten skog ved ett vann et par mil unna gården - så mange muligheter for aktiviteter.

6 geiter og 2 hester, et koselig syn fra badevinduet om morgenen.