Siste nytt!

31. aug, 2019

Utstilling

Louis og matmor tok en tur til Steinkjer 31.8 på utstilling, Louis best i rasen og fjerde beste i terriergruppen! Flott kritikk fikk han av dommeren!

17. jul, 2019

Valper!!!!

4 tisper og 3 hanner født i dag, alle flotte og velskapte ❤️ Se bilder under fanen fotoalbum, valpekull.

4. jul, 2019

Nytt tilskudd til kennelen!

Airepatrol’s Indian Summer født 8.5.19, mor SE UCh Hofva’s Dark Temptation, far SE UCh Art Direkt Airedale Cash. Indy ble hentet hos Mia og Micke Holm kennel Airepatrol 3.7.19. Hun er en skjønn tispevalp med kvaliteter og linjer som vi ønsker oss på kennel Casemi. Indy vil etterhvert bli stilt ut og trent som de andre hundene på kennelen. Vi gleder oss til fortsettelsen!

13. jun, 2019

Valper i vente!

Airedale Terrier valper ventes rundt 20. juli om alt går som planlagt. Mor er 3 år gamle FreTo's Albas Sophisticated Suzy og far er 17 mnd gamle Sojus Castles in the Aire. Suzy er norsk utstillings champion og har bestått mentaltest i regi av NKK. Hun er fantastisk snill og trivelig og veldig morsom å trene med, veldig positiv og lærevillig. Louis er stilt på flere utstillinger med meget god kritikk og høy premiering til tross for sin unge alder. Louis er like snill og trivelig som Suzy, han er en morsom sosial gutt med stort pågangsmot. Veldig treningsglad! Begge er flotte familiehunder, vokst opp med flere hunder, katt, geiter og hester, og små og store mennesker. Både Suzy og Louis kommer fra solide seriøse oppdrettere i hhv Norge og Danmark, og ble spesielt utplukket for videre avl på grunn av gode friske linjer i flere generasjoner bakover. Valpene vil etter fødselen bli godt sosialisert med to og firebente. Kunne du/dere tenke dere en ny firebent venn? Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

4. mai, 2019

NKK Ålesund, internasjonal og nordisk utstilling 4.-5. mai

4.5 Fre Tos Sophisticated Suzy BIM og Sojus Castles in the Aire "Louis" 2 beste hanne, begge med wonderful kritikk, CK og Cert til Louis, CK og Cacib til Suzy
5.5 Suzy 2 beste tispe med CK og res nordisk cert, Louis 2 beste hanne med CK, Cert og res nordisk cert. Nydelig kritikk på begge to!

11. mar, 2019

Norsk Miniatyrhundklubb, utstilling Letohallen 2-3 mars

Suzy og Louis på farten igjen, Louis nå på sin første "voksenutstilling" meldt i juniorklasse lørdag og søndag, Suzy meldt i championklasse tispe. Mange timer med pirkete pelsstell betalte seg virkelig! Lørdag: Louis beste Airedale junior, best i rasen, shortlisten best in show junior og 4. beste i Terriergruppen! Suzy ble slått av junior i BIR/BIM i airedaleringen, begge fikk meget god kritikk, CK og Cert til begge! Søndag: Louis beste junior i rasen, Best in show junior, Best i rasen, Best i Terriergruppen og 4. best in Show (bilde nederst på siden)! Suzy igjen slått av junior i BIR/BIM rasebedømming. Begge fikk meget god kritikk, CK og Cert til begge! Matmor er så inmari fornøyd med de utrolig flotte og snille airedalene, null problem å ha med på tur!

17. nov, 2018

Dogs4all Lillestrøm 16-17.11.2018

Suzy og Louis har deltatt på 2-dagers utstilling på Lillestrøm, Dogs4all. Suzy med excellent og CK, 4 beste tispe fredag, og excellent lørdag. Louis beste valp begge dager med HP, fredag tatt ut til finalering terriervalper men ikke plassert, lørdag 2 beste terriervalp som er et meget godt resultat! Da blir det en liten utstillingspause til 2019.

14. mai, 2018

Nytt tilskudd til kennelen!

13.03 ble det født et flott airedalekull i Danmark hos Anna Louise Nygaard-Carøe. Mor: Shadow of Aire Love Song / Far: Sunset of the Aire Victory. Det ble 14 valper tilsammen, 8 gutter og 6 jenter. 9. mai kjørte vi til Sjælland på besøk og valgte ut den valpen som skal til Røkkesaunet og Casemi i slutten av juni. Det ble vesle Louis, Sojus Castles in the Aire, en nydelig hannvalp! Vi gleder oss veldig til å hente han hjem! Se bilde nedenfor og i fotoalbumet.

28. apr, 2018

Suzy - ny norsk utstillingschampion i dag

På Vårutstillingen i Sunndal 28.04.18 fikk Suzy det siste utstillingscertet hun trengte for å bli norsk utstillingschampion. Det var stor stas! Suzy ble 2 år 27.04 og da passet det veldig godt med et cert dagen etter! Hun ble Best i Rasen bade lørdag og søndag, og fikk 1 premie excellent med CK (championkvalitet) og Cert begge dagene. Bilde i fotoalbumet.

15. apr, 2018

Rallylydighet konkurranse

Suzy og matmor debuterte i Rallylydighet klasser 1 søndag 15. april. Vi ble nr 12 av 22 startende med 171 av 200 poeng og er veldig fornøyd med debuten!

Sojus Castles in the Aire, stor suksess i Letohallen 2.-3. mars 2019! Tilslutt BIS junior og BIS4, helt fantastisk!

Litt om kennel Casemi

Suzy 4 mnd på sitt første valpeshow 27.08.16

Vi ønsker alle velkommen til vår nye hjemmeside!

Her vil vi etter hvert oppdatere om våre hunder og planer fremover. Familien vår består av 3 voksne og en ungdom og våre 4 Airedale Terriere. Fre To's Binnas Hermine (Bella) f. 2010, Fre To's Binnas Hula Hopper (Maja) f. 2010, Fre To's Albas Sophisticated Suzy f. 2016 og Sojus Castles of Aire "Louis" f. 13.03.2018.  Suzy vil etterhvert bli kennelens første avelstispe og vi planlegger kull på henne vinter/vår 2018/2019. Mer info kommer om det.

Kennel Casemi holder til på en liten gård ca 40 km nord for Trondheim, 15 minutters kjøring fra Trondheim lufthavn Værnes ( se under fanen "kart")

Familien har hatt Airedale Terrier i 14 år og noen forskjellige raser tidligere. Det kan trygt sies at Airedale Terrier er rasen for oss. I tillegg til å være en hengiven familiehund og god turkamerat, er det en flerbrukshund med mange unike egenskaper.  Den har sterk vilje og karakter, men samtidig positiv og lærevillig. Vårt mål er å avle opp gode og friske familie- og brukshunder som er godt innenfor rasestandard når det gjelder eksteriør og lynne.

Gjerne ta kontakt på epost om du har noen spørsmål! torgunn.haug@gmail.com